Strada-esitykset

Tiedustelut ja tilaukset / info: milrisku(a)gmail.com

Circus Strada pressi 15_p.JPG

CIRCUS STRADA

Klassinen käsinukketeatteriesitys jossa seikkailee voimamies Herra Stark seurueineen.

Esityskielet: suomi, ruotsi, englanti. Sopii myös vain vähän näitä kieliä taitaville sillä esitys on täynnä toimintaa. Ja huumoria!

Kaikenikäisille. Esiintymispaikoiksi sopivat yli 230 cm korkeat tilat (olohuoneista jumppasalien kautta teatterinäyttämöihin) sekä ulkotilat säävarauksella.

Orkestar Strada Borholm 2017 kopio.jpg

Orkestar Strada

Big Band

Useamman esiintyjän walkabout-esitys musiikilla ja pienillä ohjelmanumeroilla höystettynä. Sopii hyvin mm. messuille, markkinoille, festivaaleille ja ulkoilmatapahtumiin. Esitys on sanaton.

Valokuvaaja+2017n.jpg

Studio Strada

Valokuvaaja Strada tekee juhlistasi ikimuistettavat! Soolonaamioteatteriesitys sopii erityisen hyvin perhejuhlien kuten häiden tai syntymäpäivien ohjelmanumeroksi.

Esitys on sanaton.

IMG_5133.jpg

Lastenkutsut

Juhlaohjelmaa Herra Starkin tapaan, eli ongintaa, ilmapalloja ja musisointia Stradamaiseen tyyliin toteutettuna.

Esityskielet: suomi, ruotsi, englanti.

Sopii kaikenikäisille, mahtuu olohuoneeseen.

IMG_5837.jpg

Räätälöitävät esitykset naamioille

Flossaava apina? Sirkusorkesteri lastenjuhliin? Aerobicohjaaja työpaikan virkistyspäivään?Stradanaamiohahmot esiintyvät duo- ja ryhmäesitysten lisäksi myös soolona erilaisissa tilaisuuksissa lastenjuhlista ja häistä pikkujouluihin.

Circus+Strada+esitt%C3%A4%C3%A4_+Herra+Starkin+jouluyll%C3%A4tys_19.jpg

Herra Starkin jouluyllätys

Vauhdikas jouluesitys Circus Stradan tapaan. Herra Stark seurueineen aloittaa jouluvalmistelut, mutta kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaan…

Esityskielet suomi: ruotsi, englanti. Sopii myös vain vähän näitä kieliä taitaville sillä esitys on täynnä toimintaa. Ja joulukoristeita!

Kaikenikäisille. Esiintymispaikoiksi sopivat yli 230 cm korkeat tilat (olohuoneista jumppasalien kautta teatterinäyttämöihin).